+32 (0)475 24 72 96 pascal@detuinkabouter.be
Selecteer een pagina

Over Ons

Een succesvol parcours sinds 1987.
De Tuinkabouter bvba, in 2001 opgestart en sindsdien een gevestigde waarde in het landelijke Grobbendonk, is gespecialiseerd in het aanleggen van opritten en terrassen, het plaatsen van afsluitingen en het uitvoeren van grond-en graafwerken.

Totaalaanleg De Tuinkabouter

Destijds klein begonnen en ondertussen uitgegroeid tot een gezond bedrijf met een ervaren team van 4 personen.
De zaakvoerder, Pascal Boydens, is in 1987 gestart met een eigen zaak genaamd De Tuinkabouter. Zijn eerste bezigheid was het aanleggen van kleine opritten en het onderhouden van kleine tot middelgrote tuinen. Daarnaast had hij in zijn achtertuin een kleine verkoopsruimte met planten. Dit ging gepaard met nieuwe investeringen zoals het bouwen van een grotere bedrijfsruimte, het uitbreiden van het wagen-en machinepark en alsook met het uitvoeren grotere totaalprojecten. De Tuinkabouter bvba beschikt over een recent machinepark zodat dat zij uw project van het begin tot het einde zelf kunnen uitvoeren. Dit met de nodige kennis, naargelang de wensen van de klant en naar ieders budget.
‘De Tuinkabouter staat voor maatwerk, service en aandacht voor kwaliteit’
vragen/verzoek

Stel ons uw vragen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden of wenst u een offerte op maat? Stuur ons een bericht via ons online formulier en we bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord.